Keramische coatings

Bescherm de laklaag van uw auto.

Keramische coatings

Met een keramische coating biedt u uw autolak de nodige bescherming. De kleur van uw lak wordt immers beïnvloed door UV-stralen, vlekken, vuil en andere schade. In dergelijk geval kan keramische coating soelaas bieden. Deze coating was je niet weg en is niet afbreekbaar, in tegenstelling tot bijvoorbeeld wax. Met keramische coating houdt u uw wagen langer glanzend en schoon.

U kent het wel: u hebt uw auto net gewassen en een vogel kiest uw auto als doelwit uit. Of u hebt enkele uren onder een boom gestaan en vindt uw auto onder de bladeren en het stof terug. En wist u trouwens dat ook de UV-stralen van de zon een impact hebben op de kwaliteit en glans van uw lak? Redenen genoeg dus om uw lak te verzorgen, en dan liefst met een professionele reiniging en keramische coating.

keramisch coating van de wagen
bescherm uw wagen

Keramische coating is waterafstotend, waardoor de lak bestand is tegen alle weersomstandigheden. Water glijdt gewoon van uw auto, zodat er geen kringen of vuile vlekken ontstaan. Deze coating weert ook de negatieve impact van UV-stralen en garandeert een blijvende kleurechtheid van de lak. En ook niet onbelangrijk: chemische stoffen zoals vogeluitwerpselen of dode insecten krijgen niet langer de kans om in de lak te dringen.

Door middel van nanotechnologie hecht de keramische coating zich aan de lak. Hierdoor zal de lak lang zijn kwaliteit behouden en uw auto optimale bescherming bieden. En dat kunt u zelfs met het blote oog zien! De auto blijft langer schoon en behoudt langer zijn glans.

Voordelen

  • Uw lak behoudt langer zijn glans
  • De kleurechtheid van uw lak blijft
  • Uw lak is bestand tegen vuil en weer
  • Uw auto blijft langer schoon

Meer behandelingen

Interieur detailing Carthings

Interieur detailing

Echte schoonheid zit vanbinnen.

Exterieur detailing Carthings

Exterieur detailing

Rijd elke dag met een gloednieuwe auto.

Polieren Carthings

Polieren

Geef uw auto een stralende glanslaag.

logo Carthings

Voor professionele reiniging van uw auto. Carthings is gespecialiseerd in interieur en exterieur detailing, polieren en keramische coatings.

© 2019 Carthings.
Gemaakt door Cut 'N' Paste