Onze behandelingen

Bescherm uw investering.

Rijdt u ook graag met een mooie, blinkende auto?

Carthings deelt die liefde voor mooie auto’s. Het is dan ook onze passie om elke auto er telkens weer opnieuw als nieuw te laten uitzien. Dankzij onder meer dieptereinigingen, lakcorrectie en keramische coatings hebt u steeds het gevoel dat u met een nieuwe auto rijdt. Bovendien zorgen we er niet alleen voor dat de auto weer glanst als nieuw, maar ook dat uw lak beschermd wordt tegen allerlei invloeden. Dat bespaart u alvast heel wat ritjes naar de carwash.

Onze specialisaties

Interieur detailing Carthings

Interieur detailing

Echte schoonheid zit vanbinnen.

Exterieur detailing Carthings

Exterieur detailing

Rijd elke dag met een gloednieuwe auto.

Polieren Carthings

Polieren

Geef uw auto een stralende glanslaag.

Keramische Coatings Carthings

Keramische coatings 

Bescherm de laklaag van uw auto.

Alle behandelingen

Stoom en extractie Carthings

Stoom en extractie

Voor een piekfijn interieur.

Met een stoomreiniger geven wij uw interieur een dieptereiniging en wordt ook de airco onder handen genomen. Geen enkel hoekje wordt over het hoofd gezien. Uw stoffen of lederen interieur voelt onmiddellijk weer als nieuw aan.

Machinaal ontvlekken Carthings

Machinaal ontvlekken

Tot er geen vlekje meer te bespeuren valt.

Een hardnekkige vlek in uw interieur die u maar niet weg krijgt? Geen paniek, Carthings kan u helpen. Wij kunnen uw binnenbekleding machinaal ontvlekken, zodat die er weer als nieuw uitziet.

Desinfecteren Carthings

Desinfecteren

Voor een schoon en hygiënisch interieur.

Dat er in een auto veel stof en bacteriën worden verzameld, hoeft niet gezegd. Uw interieur op tijd en stond eens desinfecteren is zeker geen slecht idee. Wij behandelen uw interieur met ecologische en professionele producten.

Ontgeuren Carthings

Ontgeuren

Omdat een aangename geur ook belangrijk is.

Wanneer het interieur van de auto vuiler begint te worden, kunnen er soms onaangename geurtjes de kop opsteken. Bij Carthings kunnen wij uw auto ontgeuren, zodat uw autoritten snel nóg aangenamer worden.

Clayen Carthings

Clayen

Om hardnekkig vuil geen kans te geven.

Na de wasbeurt kan er hardnekkig vuil achterblijven waardoor de glans en kwaliteit van de lak afneemt. Dat vuil kunnen we verwijderen door met clay over de lak te wrijven. Zo wordt de lak weer helemaal glad en glanzend.

Lakcorrectie Carthings

Lakcorrectie

Om diepere krasjes weg te werken.

Wanneer lakfouten hersteld moeten worden of diepere krasjes gecorrigeerd moeten worden, is lakcorrectie een uitstekende methode. Ook glansverschillen of hologrammen kunnen wij op deze manier wegwerken.

logo Carthings

Voor professionele reiniging van uw auto. Carthings is gespecialiseerd in interieur en exterieur detailing, polieren en keramische coatings.

© 2019 Carthings.
Gemaakt door Cut 'N' Paste